Search icon
Search icon

Veiligheid is onze top prioriteit

HSSE is een fundamenteel onderdeel van ons bedrijf. Ons managementteam is op ieder niveau direct betrokken bij de ontwikkeling van HSSE-doelen op individueel en organisatorisch niveau. Om professionaliteit en naleving van deze doelen te garanderen gebruiken we gemeenschappelijke regels, richtlijnen en rapportages waar we onze werkzaamheden ook uitvoeren. We hebben een strikte selectieprocedure voor al onze onderaannemers. Ons doel ‘zero accidents’ draagt bij aan een veiligere (werk)omgeving voor onze medewerkers, onze klanten en de eindgebruiker.

We zijn meermaals onderscheiden met awards van grote oliemaatschappijen voor onze inzet om een veiligere werkomgeving voor onze medewerkers en klanten te garanderen. Recente awards zijn:

  • Safety Innovation van Shell in Frankrijk
  • BP Europe SA Safety Award voor uitmuntend veiligheidsoptreden in Duitsland
  • Tiger Performance Award, een veiligheids trofee van Esso in de Benelux, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Tunesië
  • Mobility Trophy van Informatique voor het uitrollen van PDA’s aan onze onderhoudsmonteurs in Frankrijk
  • Security Award van BP voor bouwwerkzaamheden in Frankrijk
  • Security Network Challenge Trophy (Trophée Challenge Sécurité Réseau) van Total in Frankrijk
  • Award van Ministerie van Werkgelegenheid in Spanje voor de HSSE-resultaten in het veld
  • Tokheim Iberica Award van Repsol voor innovatieve HSSE-initiatieven in het veld
HSSE Best-practise

Onze wereldwijde en lokale HSSE-teams werken nauw samen om ervaringen te delen op het gebied van veiligheidsinitiatieven en ‘lessons learned’ van ongelukken, incidenten en ‘Near-Miss’ rapporten. Dit is alles is essentieel om ons doel te bereiken, en ervoor te zorgen dat iedereen ’s avonds weer veilig thuiskomt.

Nul ongevallen. Nul compromissen.

Onze veiligheidscultuur zit verweven in al onze divisies. Gebaseerd op het strategische bedrijfsdoel van “Nul ongevallen’, is de Tokheim filosofie dat geen enkel ongeval aanvaardbaar is, en dat onderzoek naar de oorzaak en het leren van ongevallen de kern van positieve veranderingen vormt. Onze HSSE-community zorgt ervoor dat deze doelen gebruikt worden om belangrijke veiligheidsinformatie beter te begrijpen.